Menu

Træner

Velkommen som træner i Aabenraa Boldklub

Denne side er for alle trænere i Aabenraa Boldklub. Vi håber at vi kan klæde jer bedst muligt på til trænergerningen og forhåbentlig også kan lette nogle af dine arbejdsopgaver og give lidt inspiration. 


Vi håber, at du ved at læse dokumentet "velkommen som ny træner" finder svaret på mange af de spørgsmål, som højest sandsynlig dukker op i forbindelse med dit job som træner. Skulle du have yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte den ansvarlige fra bestyrelsen for din årgang. 

 

Velkomstbrev til spiller
Udover et velkomstbrev til dig som træner, har vi i Aabenraa Boldklub også udarbejdet et velkomstbrev til dine spillere. 

Dette finder du også her og du kan kan enten printe eller linke til det, hvis du skulle få tilgang i truppen.

 

Dokumenter:
Derudover har vi uploaded nogle dokumenter, som du kan vælge at hente ned og gøre brug af, i det omfang du finder det nødvendigt.

- Kampseddel til 7 mands kampe

Inspiration:
Sidst men ikke mindst er vi i Aabenraa Boldklub ved at udarbejde ”den gule tråd” der gerne skulle give trænerne i klubben en overordnet ide om, hvordan vi ønsker at træne og hvilke værktøjer der kan bruges. Denne vil blive sendt til alle trænere så snart den er færdig. Derudover opfordre vi dig som træner til at finde inspiration på bl.a. DBU og DGI der har mange øvelser og ideer til opbygning af træningen. Nedenfor ses 2 link til foldere fra DBU om børnetræning. 

Aldersrelateret træning: 5-14 årige

Børnetræning: 5-12 årige

Luk