Menu

Info om kontingent

Kære medlem i Aabenraa Boldklub

Alle nye spillere i klubben har 3 prøve-træninger, før der forventes at der bliver betalt kontingent.

Alle spillere skal inden sæsonstart have betalt kontingent, for at få lov fortsat at deltage i træningen og blive berettiget til at spille kampe i den gule trøje. 


Anden betalingsmetode

Bemærk at du kun kan betale med Dankort og Visa/Dankort via hjemmesiden. Såfremt du ikke kan betale med en af disse kort, kan du overføre kontingent via bankoverførsel. Vælger du denne metode, skal du stadig udfylde alle informationer i det online system og blot lukke vinduet ned, når du når til betalingsvinduet. Herefter kan du overføre beløbet til reg. nr. 7930 og konto nr. 0001547240.
Det koster 35 kr. i administrationsgebyr, som du selv skal tillægge kontingent beløbet. Ikke betalt gebyr sidestillet med ikke betalt kontingent og du kan ikke træne med i AaBK før hele beløbet er betalt. 

Har du spørgsmål i forbindelse med kontingent i Aabenraa Boldklub, kontakt da din træner eller vores kasserer på mail kontingent@aabk.dk

 

Vigtigt!
Såfremt dit kort udløber, bliver stjålet eller på anden måde ikke længere er gyldigt, vil den periodemæssige automatiske trækning ikke kunne foretages og der udsendes en påmindelsesmail, hvor der vil være muligt at oplyse et eventuelt nyt kort.
Skulle der ikke komme en mail eller linket i mailen ikke fungere, så henvend dig venligt i god tid til kontingent@aabk.dk, med navn og afdeling, så kan vi manuelt fremsende betalingslink og derved få udlignet kontoen på nemmeste måde.

Såfemt du istedet laver en ny indmelding i klubben og betaler denne, vil din konto ikke udlignes automatisk og du kan stadig risikere at stå som spærret efterfølgende, så også her må du henvende dig til kontingent@aabk.dk, så vi manuelt kan udligne din konto. 

Luk