Nyt nederlag til Herre Jyllandsserieholdet i lokalopgøret imod Egen.

image
Sportsudvalget
04. oktober 2021 kl. 12:00
Lørdag var der lagt op til et nøgleopgør på Aabenraa Stadion i bestræbelserne på at hente de nødvendige point for at klare frisag og undgå nedrykning til serie 1. Såvel AABK som gæster fra Egen UI havde brug for tre point, og derfor var det forventet at kampen skulle blive tæt og intens.
NYT NEDERLAG TIL JS.
Lørdag var der lagt op til et nøgleopgør på Aabenraa Stadion i bestræbelserne på at hente de nødvendige point for at klare frisag og undgå nedrykning til serie 1.
Såvel AABK som gæster fra Egen UI havde brug for tre point, og derfor var det forventet at kampen skulle blive tæt og intens.
Hos AABK virkede trænere og spillere klar og opsatte på at levere en stærk kamp, men vi må erkende at gæsterne overtrumfede dette med en yderst stærk præstation i specielt første halvleg.
Egen UI pressede på fra kampens start og via agressiv attakerring tvang gæsterne AABK’erne til fejlpasninger og skabte uro i opspillet. Dertil skal så tillægges at Alsingerne ganske enkelt var kyniske når chancerne opstod. Ingen tøven, ingen tvivl og ingen usikkerhed men derimod selvsikkerhed i afslutninger.
Ovenstående resulterede i en Egen UI føring på 0-3 efter blot 33. minutter, men det til trods fik AABK alligevel en lille livline da Enes Karabek endnu engang hamrede et langskud i kassen til en pausestilling på 1-3.
De sidste 45. minutter plus 8 minutters tillæg blev mere rodet og nærkampbetonet idet AABK jagtede endnu en reducering og sad hårdere på gæsterne. Egen UI tabte ligeledes en smule at “pusten” og halvlegen blev mere fysisk end det blev flot fodboldspil.
Det lykkedes for AABK at få skabt nogle chancer til reducering, men var tildels ikke kyniske nok og så snuppede en velspillende Egen UI keeper et par flotte frisparksforsøg fra Enes Karabek.
Istedet for en reducering lukkede gæsterne kampen med målet til 1-4 i slutfasen på en scoring af Jason Lubago, som var den helt store oplevelse i kampen, idet han var manden der scorede samtlige fire mål for gæsterne. Faktisk kunne de fire mål være blevet til en “håndfuld” da den sympatiske spiller brændte den vel nok største mulig af de afslutninger han leverede på dagen.
Egen UI kunne efter en flot indsats tage de tre point med hjem til Als efter en næsten perfekt indsats, hvor det vel kun var et meget dumt rødt kort til gæsternes Alen Ajhorn der kunne ærgre Alsingerne.
Med nederlaget er der nu maksimalt pres på AABK-truppen inden de sidste fire kampe i dette efterår. Det må forventes at der skal hentes tre sejre ud af de sidste fire kampe, hvilket nogle nok vil kalde et mirakel. Men trænerteamet og spillerne arbejder hårdt på tingene og har troen på at tingene endeligt går AABKs vej. Så længe det er matematisk muligt at klare direkte frisag, så går holdet efter det.
Tak til alle der var mødt op på Aabenraa Stadion til lørdagens kamp.