Menu

AaBK vandt sølv ved Regionsmesterskaberne

image U19 med Sølvmedaljer.
Steen Strømbeck
31. januar 2022 kl. 19:20
Målsætningen for for AaBK`s U19 drenge i futsal denne vinter, var beskeden og mere tænkt som en omgang ekstra træning. Og for at få plads til de 1. års senior spillere, der havde lyst, så blev holdet tilmeldt i senior rækkens Liga 2.
Træner for U19 mandskabet Steen Strømbeck fortæller:
“Første stævne gik tilfredstillende, men 2. stævne var skuffende og her endte vi på sidstepladsen på dagen. I 3. og sidste runde, gik drengene helt bananas og med fart og hurtige beslutninger, fik de vendt det hele rundt og vandt stævnet. Dermed kvalificerede de sig til regionsmesterskabet.

Det foregik på hjemmebane i Arena Aabenraa, søndag d. 30/1, hvor de øvrige kvalificerede hold også mødte ind, til kampen om medaljer og mesterskab.
I Aabenraa puljen, var der efter de indledende 3 kampe - 3 hold med 2 sejre og 6 point. Her blev så Aabk puljevinder foran Næsbjerg og Sønderborg Fremad 1. Sidstnævnte måtte tage til takke med den uheldige 3. plads og “tak for denne gang”.

I semifinalen mødte det unge AaBK mandskab så Sønderborg Fremad 2. Det blev til en sikker sejr på 2-0 og dermed var finalepladsen sikret.
I finalen stod de overfor et granvoksen og godt spillende Løgum mandskab. Til trods for at drengene kæmpende for deres chance, måtte de se holdet fra Løgum tage en smal 1-0 sejr og Regionsmesterskabet. Ikke ufortjent - men bestemt ej heller ufortjent at vores unge “knægte” nåede så langt denne søndag eftermiddag. 
“Godt nok har vi lige tabt finalen, men stik mod forventning har vi vundet sølv”
“Den havde assistenttræner Jesper Rohden og jeg ikke set komme” udtaler futsal træner Steen Strømbeck. “Vi havde ingen målsætninger i denne sæson, udover udvikling. Futsal er et hurtigt spil, der kræver hurtig tankegang til handling. Noget vi skal bruge når vi skal i gang med udendørs igen - og så er futsal bare et fantastisk underholdende indefodbold spil. Det giver ikke kun høj puls for dem inde på banen” indrømmer en ovenud stolt og tilfreds U19 træner.
Luk