Menu

!! ÆNDRING !! Aabenraa Boldklub inviterer til foredrag på Aabenraa Stadion mandag den 29. april kl. 19.00

image Bundesliga, begejstring og billige billetter
Aabenraa Boldklub
28. februar 2024 kl. 08:25
Foredraget er om ” Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland” – og de 3 foredragsholdere er Michael Longerich – Svend Pedersen og Ole Bruhn Tilmelding på aabk@aabk.dk senest den 22. april. Foredraget er GRATIS!

Foredraget er om ” Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland” – og de 3 foredragsholdere er Michael Longerich – Svend Pedersen og Ole Bruhn

Tilmelding på aabk@aabk.dk senest torsdag den 22. april.

Foredraget er gratis.


Der kan købes øl og sodavand –
ligesom bogen selvfølgelig kan købes.

 

Bundesliga, begejstring og billige billetter

Svend Pedersen, Ole Bruun og Michael Longerich, forfatterne bag bogen ”Fantastiske fodboldoplevelser”, fortæller levende og med mange anekdoter om et fodboldland, alle tre er vokset op med – Michael på allertætteste hold som tysker, de to andre som faste seere af Sportschau og Das aktuelle Sportstudio på tysk tv i deres barndom og ungdom.

DBU-konsulent Svend Pedersen, sportsjournalist Ole Bruun og gymnasielærer Michael Longerich fortæller om deres motivation for at skrive en bog om tysk fodbold samt om bogens tilblivelse, blandt andet om besøgene på alle stadions, der er nævnt i bogen.

Bogen fungerer som en læseoplevelse i sig selv og som rejseguide til de mange danskere – fortrinsvis i den sydlige del af landet – der er interesserede i tysk fodbold, og som har lyst til at læse om klubberne og måske også opleve fodboldlandet på egen hånd. For rigtig mange er tysk topfodbold kun tre-fire-fem timers kørsel væk.

I bogen præsenteres 31 klubber fra hver deres vinkel. Det kan være en bestemt episode, en bestemt periode eller måske en dansk spiller. I alle kapitler er der faktabokse med de væsentligste informationer om klubben og dens historie, samt rejsevejledninger.

Foredraget tager udgangspunkt i et antal konkrete klubber. Måske er din klub med i løbet, når Svend, Ole og Michael fortæller om ”Fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland”?

Ud over at fortælle om besøget hos de største, bedste og mest interessante klubber i Tyskland, kombineret med oplevelsen at være fodboldturist, glæder forfatterne sig til at give interessante og vigtige oplysninger om de stadioner hhv. byer, der er vært ved EM i fodbold i 2024.

Glæd dig til en aften, hvor du rejser til fodboldens Tyskland – en rejse, der ikke behøver at slutte efter foredraget.

Luk