Menu

Sæsonens sidste kamp for AaBK serie 1 blev tabt 2-4

image Serie 1 truppen gennem foråret. Stående fra venstre: Harry, asst. træner Waldemar, cheftræner Brian, Jeppe Forum, Jeppe Clausen, Peter, Jonas Frederiksen, Morten, Jan, Lars, Esben, Mathias, Mads "Pind, Siddende fra ventre: Lasse, Dam, Ardian, Jakob, Thimm, Kasper, Jesper "Ronaldo", Kim P, Jeppe Kragskov,Jonas Nyemann. Mangler asst. træner Michael Popp, "Busse" og Paddy.
Harry Petersen Holdleder
20. juni 2017 kl. 15:36
Vi laver igen nogle fejl der bare koster mål

                                           

 Cheftræner Brian Jensen

  

Søndagens afsluttende kamp for sæsonen bød på en lige kamp mod Esbjerg IF92 der skulle have point med fra Aabenraa for at overleve i serie 1. Vi kendte deres game plan om konsekvent at sparke bolde op til deres 10'er der så skulle forlænge og forsøge at skabe noget. Det fik vi egentlig meget godt fat i, desværre så laver vi igen i søndagens kamp nogle fejl der bare koster mål. Vi kommer hurtigt bagud 1-0 på et langskud midt for mål, men kan på en fejl af deres back scorer til 1-1 ved Jonas Frederiksen. Vi kommer igen bagud på en fejl i højre side af forsvaret, men igen kan Jonas Frederiksen udligne, denne gang på et straffespark. Efter pausen lukker vi desværre igen 2 dumme mål ind og ender med at tabe 4-2 i en kamp hvor vi faktisk skabte flere gode chancer og var gode med bolden. Lige lidt hjalp det, og vi ender med endnu et nederlag.

Til slut vil jeg gerne sige tak for mange gode år i AaBK. Det meste af tiden har været en fornøjelse både som træner og leder i en fantastisk fodboldklub. 

Resultaterne har ikke været som ønsket i foråret, og er ked af at skulle forlade et hold der rykker ned i serie 2. Men mandskabet i efteråret har niveau til at vende hurtigt tilbage igen. Jeg glæder mig til at se nogle kampe fra tilskuerpladserne her i efteråret.
En stor tak til Lars og Harry for deres arbejde i kulisserne, en tak for 1,5 års samarbejde med Waldemar der har været en fornøjelsen, og også til Popp for forårets sæson, er sikker på at det team nok skal løfte klubben tilbage i serie 1. 

Også en tak til de mange trofaste følgere der har fulgt os på stadions rundt omkring i Sydjylland. 

Sidst men ikke mindst en stor tak til spillerne, der har været der igennem de sidste 2 år. Jeg ønsker jer der skal andre steder hen held og lykke, og de der er i AaBK god kamp i efteråret.

Hilsen Brian

MatchDay.

          vs.          

            2                                                       4

07.min. 0-1 IF92

15.min. 1-1  AaBK Jonas Frederiksen         

22.min. 1-2 IF92

32.min. 2-2 AaBK Jonas Frederiksen (straffe begået mod Jesper Kallsen

61.min. 2-3 IF92

78.min. 2-4 IF92

AaBK udskift:

45.min. ud. Jakob Walter  ind. Morten Pedersen

62.min. ud. Lasse Wrang  ind. Peter Lykkegaard

74.min. ud. Jeppe Forum  ind. Jakob Walter

79.min. ud. Kim Poulsen  ind. Lasse Wrang

 

 målscorer:

Jonas Frederiksen som blev AaBK topscorer i turneringen med 6 scoringer

 

 Jonas har udlignet til 1-1

 Jonas har udlignet til 2-2 på straffe

Linjedommer Tobias Å Tonnesen, dommer Jonas Rossen, linjedommer Henning Andersen

Bestyrelses medlem Thomas, med afskedskurv til Brian

 

AaBK siger tak til Brian for denne gang

 

Sæsonen sluttes af med pølser og øl

Bjarne sørgede for at der var grillpølser nok