Menu

Info om kontingent

Kære medlem i Aabenraa Boldklub

Alle nye spillere i klubben har 3 prøvetræninger, før der forventes at der bliver betalt kontingent.

Alle spillere skal inden sæsonstart have betalt kontingent, for at få lov fortsat at deltage i træningen og blive berettiget til at spille kampe i den gule trøje. 


Anden betalingsmetode

Bemærk at du kun kan betale med Dankort og Visa/Dankort via hjemmesiden. Såfremt du ikke kan betale med en af disse kort, kan du overføre kontingent via bankoverførsel. Vælger du denne metode, skal du stadig udfylde alle informationer i det online system og blot lukke vinduet ned, når du når til betalingsvinduet. Herefter kan du overføre beløbet til reg. nr. 2237 og konto nr. 6275 908 973. Det koster 35 kr. i administrationsgebyr, som du selv skal tillægge kontingent beløbet. Ikke betalt gebyr sidestillet med ikke betalt kontingent og du kan ikke træne med i AaBK før hele beløbet er betalt. 

Har du spørgsmål i forbindelse med kontingent i Aabenraa Boldklub, kontakt da din træner eller vores kasserer på mail kontingent@aabk.dk

Nyheder 02. november kl. 07:08
Jubilæumsskrift 100 år med AaBK I anledning af klubbens 100 års jubilæum er der blevet lavet en jubilæumsbog og selv om festen og andre arrangementer der var planlagt til at fejre jubilæet er blevet "corona" udskudt, så er der heldigvis stadig mulighed for at vi nu kan vise denne flotte udgivelse frem, så der i det mindste vil være mulighed for at læse lidt om fodbold.
Nyheder
15. marts kl. 07:27 Generalforsamling Corona udsat til den kommende måned.
Nyheder
05. marts kl. 18:26 SÅ RULLER BOLDEN IGEN
Nyheder
19. november kl. 08:39 Det næste mål - AaBK's 100 års jubilæumsbog
Nyheder
30. september kl. 22:33 AaBKs Oldboys spiller finale i regionsmesterskabet
Nyheder
04. september kl. 10:28 JS FÅR BESØG FRA "SMILETS BY"
Nyheder
28. august kl. 11:44 JS SKAL TIL SGI