Menu

SÅ SPILLES DER IGEN OM POINT

image
SPORTSCHEF
29. marts 2019 kl. 14:56
S1 HAR SÆSONPREMIERE LØRDAG

SÆSONPREMIERE FOR SERIE 1

Lørdag åbner AABK´s bedste mandskab forårssæsonen med en hjemmekamp imod Sub Sønderborg Inter, når dommer Carsten Lund fløjter kampen i gang på kunstbanen kl. 13.00.

Udover at premierekampe altid er lidt specielle, så har kampen også det element at det er det nærmest AABK´erne kommer på et lokalopgør. Så der venter såvel spillere som tilskuere en spændene og intens kamp med masser af nerve og energi.

SUB Sønderborg Inter er et velspillende mandskab der besidder en stor portion fysik og så har man på holdet flere spændende individualister der kan afgøre kampe på egen hånd.

AABK´erne har haft en udmærket opstart og tingene er blevet skærpet hen over de seneste uger. Relationerne på banen er ved at være på plads og der er ekstrem stor kamp om pladserne, så der vil med garanti være fuldt damp på når der føjes i gang. Trænerteamet har måtte se bort fra Kristian Jørgensen, Esben Jørgensen, Tobias Kongerslev og Armin Nuhovic der alle er skadede. På trods af dette har trænerteamet måtte skuffe tre spillere der må i kamp for 2. holdet. Dette fortæller om en god og bred trup hvor der er rigtig megen kvalitet, og det er med glæde at AABK kan give debut til to nye spillere samt at der er comeback til en tidligere AABK´er.

Der er debut til målmand Jan Poulsen der er kommet til fra Rødding IF. En stærk og aggressiv keeper der har en god attitude og som deltager med rigtig meget lyd. Ligeledes er der seniordebut til unge Rasmus Andersen der udviser stor ro og sikkerhed i midterforsvaret på trods af hans unge alder. Slutteligt er der et glædeligt gensyn med Sebastian Thim Nissen der er kommet retur fra et ophold i Haderslev FK. Sebastian har virkelig budt ind med masser af energi og fint boldspil og bliver, som de andre, en klar gevinst for AABK.

AABK´erne håber at rigtig mange vil kigge forbi på lørdag kl. 13.00 på kunstbanen.

 

Trænerteamet har udtaget følgende trup:

 1.  Jan Poulsen
 2.  Sebastian Thim Nissen
 3.  Rasmus Andersen
 4.  Morten Petersen
 5.  Rasmus Hansen
 6.  Peter Forum
 7.  Alexander Craft Johansen
 8.  Mads Asmussen
 9.  Jesper Kallesen
 10.  Peter Lykkegaard
 11.  Lars Kjær Poulsen
 12.  Sebastian Thim Nissen
 13.  Lasse Wrang
 14.  Jacob Hedegaard

 

Cheftræner: Waldemar Stachowiak

Ass. Træner: Kim Poulsen

Målmandsræner: Thomas Hoffmann

Fys: Kurt Heilmann

Holdleder: Harry Petersen

Holdleder: Per Hamann

Sportschef: Michael Benkjer

 

Dommertrio: Carsten Lund, Jesper Damm Hansen & Jørgen Lauritzen

 

AABK BYDER ALLE VELKOMMEN PÅ KUNSTBANEN I AABENRAA.

 

 

VIVA VIVA AABK