Menu

S1 TAGER IMOD VB PÅ AABENRAA STADION

image
SPORTSCHEF
12. april 2019 kl. 10:42
TRADITIONSKLUBBEN VEJLE BOLDKLUB ER MODSTANDEREN

TRADITIONSKLUB GÆSTER AABENRAA STADION.

Lørdag middag er der atter hjemmekamp for AABKs bedste mandskab i Serie 1, og denne gang kommer en af Danmarks gamle traditionsklubber på besøg. Det er nemlig storklubben Vejle Boldklub der gæster Aabenraa Stadion og faktisk er det klubbens 1.hold i moderklubben VB. Vejle Boldklub har den tidligere Superliga-spiller Alex Nørlund på trænerbænken og dermed er der masser af erfaring og rutine at læne sig opad for det forholdsvis unge Vejle-mandskab. Vejle Boldklub er vel nærmest synonym med gode tekniske spillere samt en stærk boldomgang, så der venter AABK en tæt og spændende kamp.

AABK møder op til kampen med et nederlag fra sidste lørdags kamp i Horsens, hvor kampen blev tabt i de sidste 45 minutter. Alle på og omkring holdet er indstillet på at bringe en god indsats og rette attitude i samtlige minutter af lørdagens spændende opgør. Ugens træningspas har været fine og spillerne har stadig højt humør og arbejder godt til træningerne og derfor er der virkelig kamp om pladserne på samtlige positioner. Målmand Kristian Jørgensen træner igen med på fuld kraft og således er konkurrencen også optimeret på målmandsposten, hvor nytilkomne Jan Poulsen har vist gode takter i de første to kampe.

Til lørdagens kamp må AABK-trænerteamet se bort fra anfører Morten Pedersen der sidder over med en forstrækning samt Nikolaj Schmidt og Mads Kristensen der er optaget af andre private gøremål. Til gengæld er Tobias Kongerslev og Kristian Jørgensen tilbage efter skader. Ligeledes er Mads Asmussen og Lasse Wrang tilbage efter en udlandstur sidste weekend. Så det vil med sikkerhed være et stærkt hjemmehold der lørdag løber på banen.

Truppen, trænerne og lederne er alle klar til at bringe en stærk indsats og drengene glæder sig til at spille på Aabenraa Stadion efter flere mange kampe på kunstbanen. Vi håber at mange vil kigge forbi på Aabenraa Stadion og støtte hjemmeholdet. Der er gjort rigtig meget ud af hjemmekampen og der vil således være mulighed for at købe en grillpølse, kolde øl/vand, der vil være musik i højtalerne, bolddrenge, stadionspeaker, fælles indløb og naturligvis masser af god fodbold.

Kampen spilles i morgen, lørdag den 13. april, på Aabenraa Stadion og der vil være startfløj kl. 13.00, men kom gerne 12.45 så vi er mange til at tage imod AABK og Vejle når spillerne kommer på banen.

 

Dommertrioen udgøres af dommer Thomas B. Nielsen der har Arne Holm Larsen og Nikolai Petersen som linjedommere.

 

AABK stiller med følgende hold:

 

 1.  Jan Poulsen
 2.  Peter Lykkegaard
 3.  Rasmus Andersen
 4.  Sebastian Thim Nissen
 5.  Rasmus Hansen
 6.  Mads Asmussen
 7.  Jacob Hedegaard
 8.  Alexander Craft Johnsen
 9.  Lars Kjær Poulsen
 10. Armin Nuhovic
 11. Jesper Kallsen
 12. Lasse Wrang
 13. Peter Forum-Hansen
 14. Jakob Rahbaek

 

Cheftræner: Waldemar Stachowiak

Ass.Træner: Kim Poulsen

Målmandstræner: Thomas Hoffmann

Holdleder: Harry Petersen

Holdleder: Per Hamann

Fysio: Kurt Heilmann

Sportschef: Michael Benkjer

 

God kamp til dommertrio, Vejle Boldklub, sponsorer og de forhåbentligt mange der kigger forbi for at støtte AABK på Aabenraa Stadion.

I øvrigt spiller klubbens 2. hold kl. 15.00 – altså lige efter S1 kampen, så bliv gerne og se denne kamp!

 

VIVA VIVA AABK…..