Menu

S1 SKAL PÅ POINTJAGT I HORSENS

image
SPORTSCHEF
05. april 2019 kl. 11:13
Svæ udekamp venter....

SVÆR UDEKAMP I HORSENS.

Efter den fine start på hjemmebane i sidste lørdags forårspremiere, så venter der lørdag eftermiddag den første udekamp for AABK´erne. Turen går til Horsens hvor der med sikkerhed venter en meget svær opgave imod et af de mandskaber som forventes at slutte i toppen af puljen.

Horsens FS er et meget stærkt mandskab som har leveret meget fine resultater i testkampene op til sæsonstarten og som i lørdags scorede 4 mål på Linak Arena imod Egen UI. De 4 mål rakte godt nok kun til ét point da kampen endte 4-4 efter en Horsens udligning dybt inde i overtiden og efter Horsens faktisk var bagud 4-2 kun 10. minutter før tid. Det vidner om god moral og en evig tro på at der kan skabes et resultat, uanset hvorledes tingene ser ud.

AABK´erne fik en god start på foråret og takterne fra kampen imod SUB Sønderborg Inter skal overføres til lørdagens opgør, med den lille forbedring at chancerne skal omsættes til scoring når de byder sig. Det kan ikke forventes at der skabes 6-8 ligeså store chancer imod Horsens som tilfældet var imod SUB Sønderborg Inter. Kynisme i begge felter bliver altafgørende sammen med god boldomgang og stenhårdt arbejde i spillet mellem felterne.

Hos AABK´erne er der lidt ændringer i truppen i forhold til sæsonpremieren idet Mads Asmussen og Lasse Wrang ikke er til rådighed. Til gengæld er Armin Nuhovic tilbage og klar igen efter en skadespause, hvilket giver lidt ekstra power på den sidste tredjedel af banen.

Derudover er der 1.holdsdebut til Jacob Rahbaek der er kommet til fra Feldsted. En stærk spiller der har en fin teknik og et yderst eksplosivt antrit.

Når bussen triller mod Horsens er følgende spillere med:

 

 1.  Jan Poulsen
 2.  Peter Lykkegaard
 3.  Rasmus Andersen
 4.  Morten Pedersen
 5.  Sebastian Thim Nissen
 6.  Lars Kjær Poulsen
 7.  Armin Nuhovic
 8.  Nikolaj Schmidt
 9.  Peter Forum-Hansen
 10.  Alexander Craft Johnsen
 11.  Jacob Hedegaard
 12.  Jakob Rahbaek
 13.  Jesper Kallsen
 14.  Rasmus Hansen

 

Cheftræner: Waldemar Stachowiak

Ass.Træner: Kim Poulsen

Målmandstræner: Thomas Hoffmann

Fys: Kurt Heilmann

Holdleder: Harry Petersen

Holdleder: Per Hamann

U-Sparring: Mikael Hedegaard

Sportschef: Michael Benkjer

 

VIVA VIVA AABK...........